Dag 1 - Addis Abeba

Hej allesammans! 
Tänkte skriva lite kort om vad vi gjorde den första dagen i Addis. Klockan är nu 05 på morgonen och kl 06 åker vi inrikesflyg till Semara (samara) där vi ska bo i två dagar. Kan hända att det inte finns något wifi men det märker ni! 

Efter 10h flygning från lördagen till söndagen så var man väldigt trött kan jag ju säga. 1h kunde jag sova på det där jäkla planet. 
Men i alla fall, vi kom fram till hotellet här i Addis och käkade frukost, kommer gå in på detaljer senare om själva maten och omgivningen. Sen efter frukosten var det lite vilopaus innan lunch. Under lunchen så presenterade sig 3 st människor som jobbar med de här projekten här i Etiopien. 

Efter lunch fick vi välja att åka på marknad eller åka till ett annat hotell för att bada och bara ta det lugnt i solen. Jag valde det andra alternativet och det var så skönt! Efter en lång flygresa så var det skönt att bara få slappa och ta det lugnt. 
På kvällen igår så käkade vi på en indisk restaurang här på hotellet. Väldigt stark och kryddig mat och det är man ju inte van med hemma. Men ändå häftig att få prova på lite nytt! 

Så, nu har ni blivit lite uppdaterade! Så nu ska jag göra mig klar och ta mig ner till frukosten innan vi flyger vidare! 
Ha det så fint :D 

5 dagar kvar